Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Live op Zaterdag: Tribute Rondje Doe Maar

Doe Maar

Contact

Adres:
Theater Concordia
Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
Plan je route

Tribute bands van hoge kwaliteit zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit de programmering van Theater en Grand café Concordia!

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend f…

Lees verder

Tribute bands van hoge kwaliteit zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit de programmering van Theater en Grand café Concordia!

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits als ‘sinds een dag of twee’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Onze huis DJ maakt de avond compleet met hits uit de Gouden jaren van Rock en de Nederpop.   Rondje Doe Maar bestaat uit zes super enthousiaste, professionele muzikanten die als doel hebben om jou mee te nemen naar de hoogtijdagen van Doe Maar. De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar.

Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook altijd uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf!
'Rondje? Doe Maar!'
Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is Dit Alles’, ‘Belle Helene’, ’ 32 jaar’, ‘De Bom’ en vele anderen. Deze Doe Maar tributeband staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig. Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!

Lees minder

Prijzen

  • € 22,50 Kaarten zijn te bestellen via bovenstaande button en te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00.

Locatie