Proef de Kerst

Kom ook gezellig je (kerst)inkopen doen bij de vele kramen!

Wat is er nou leuker en lekkerder dan (kerst)inkopen, direct van de boer en andere (voedsel)makers, uit je eigen regio. Daar kan toch niets tegenop. Met bovendien een eerlijke prijs voor de makers. Dat is wat we je willen bieden op de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’.

Streekproducten | Cadeaus | Eten | Drinken | Muziek | Entertainment
Tijdens deze sfeervolle kersteditie kun je (h)eerlijke producten kopen en proeven op het overdekte terras, je warmen aan het kampvuur luisterend naar de mooiste kerstverhalen, op de foto met de Kerstman en meezingen met het  Popkoor Topaz en de Unwind Christmas Carols.

Meer informatie over de overdekte Wintermarkt in Winkelcentrum de Crimpenhof en over de speciale inzamelingsactie van de Weggeefhoek vind je onderaan deze pagina.

 

 

Wat je moet weten

Wie of wat vind je er?

Bezoek ook de WinterMarkt


Voor nóg meer inkopen en cadeautjes bezoek je de WinterMarkt in Crimpenhof, waar ook diverse winkeliers met hun kramen staan. Met workshop ‘kerstslinger’ voor kids en muziek.

Inzamelingsactie voor het Goede doel.

Ook is er een inzamelingsactie voor ‘Hart onder de riem manden’ samengesteld uit (luxe) levensmiddelen en verzorgingsproducten geschonken door inwoners van de Krimpenerwaard. De manden zijn bedoeld voor inwoners die door een moeilijke periode gaan i.v.m. ziekte of verlies van een dierbare, of  eenzaamheid. Voor kinderen maken wij ook manden en voorzien deze dan ook met wat speelgoed.

Op de kerstmarkt willen wij graag de mogelijkheid bieden om inwoners een andere inwoner of gezin aan te melden voor een mand én producten hiervoor in te zamelen. De kraam van de Weggeefhoek Krimpenerwaard staat bij de ingang van de Crimpenhof.

Ongebruikte producten met goede houdbaarheidsdatum zoals: doucheschuim, bodylotion, thee, koffie, koekjes, zoutjes, snoepjes, drop,  blikjes tonijn/knakworst, kuipjes jam of ander zoet broodbeleg, beschuit e.d. en klein nieuw speelgoed zijn van harte welkom om de manden mooi aan te kleden.’

 

Wens-kerstboom

 

Heb jij 'm al gezien? Die mooie wens-kerstboom op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel?

Op 17 december kun je tijdens onze markt een mooie versiering uitzoeken, hier je grootste wens opschrijven en in de boom ophangen.

Een wens voor jezelf -of mooier nog- wat je voor een ander wenst.
Deze wens-kerstboom is een boom die, volgens het volksgeloof, wensen kan doen uitkomen.

De leuke beschrijfbare versieringen zijn gemaakt door Pameijer Werkt Krimpen.