In de Krimpenerwaard zijn er na een actieve dag fietsen, wandelen of varen genoeg plekken waar je heerlijk tot rust kunt komen en je heerlijk kunt slapen. Ga bijvoorbeeld eens slapen bij de boer op een camping, bed and breakfast of vakantiewoning. Een unieke ervaring. Of pak een luxe nachtje in een heerlijk hotel. In het polderlandschap of aan de rivieren. Overal ben je meer dan welkom!

Waar slaap jij vannacht?

 • Bed en Breakfast

  Zoek de leukste Bed and Breakfast op een mooie locatie voor een heerlijk verblijf.

  Bed en Breakfast
 • Hotels

  Vind de luxe van een hotel in de Krimpenerwaard?

  Hotels
 • Campings

  Kamperen doe je in de Krimpenerwaard

  Campings
 • Vakantiewoning

  Met een groter gezelschap een eigen huisje of appartement betrekken? Ook dat kan in de Krimpenerwaard

  Vakantiewoning
 • Camperplaatsen

  Startpunt of tussenstop? Waar zet jij je camper neer?

  Camperplaatsen

OP ZOEK NAAR EEN ACCOMMODATIE - in de Krimpenerwaard

Geniet van de rust en de ruimte in de Krimpenerwaard.
De gemoedelijke dorpse sfeer van het platteland of het stadse van Haastrecht of Zilverstad Schoonhoven, het is maar net wat je aanspreekt.

Grote steden als Gouda en Rotterdam vindt je om de hoek en ze zijn zelfs prima op de fiets te bereiken. Ook de molens van Kinderdijk liggen binnen loop- of fietsafstand.
 

BIJZONDER OVERNACHTEN DOE JE in de Krimpenerwaard

Bijzonder overnachten doe je bijvoorbeeld in de glamping tenten op de stadscamping in Schoonhoven, letterlijk geelgen aan de Lek.
Of bezoek een van de natuurhuisjes waar je je helemaal kunt ontspannen in alle rust

Vlakbij de Krimpenerwaard ligt Vakantie- en Avonturenpark Molenwaard, de place to be voor jonge gezinnen!   Relax in je eigen accommodatie of geniet van een glas zelfgetapte boerderij melk of een streekbiertje bij een van de vele restaurants.

EEN LEUK HOTEL

Klein maar fijn en o zo luxe zijn de hotelkamers van Het huis van de Kikker op  eiland de Zaag in krimpen a/d Lek. Bezoek meteen het naastgelegen restaurant ‘Proefstand’

 

VAKANTIEHUIS?

De keuze is reuze! Probeer ze gewoon eens uit. Het vertrekpunt voor je fiets of wandeltocht of als uitvalsbasis voor een heuse visvakantie.

Ook met groepen ontdek je onze omgeving makkelijk. Overnacht samen in een vakantiehuis of appartement.

Vaak compleet ingericht met een gezamenlijke keuken en huiskamer.  Ook voor een vakantie met minder valide ben je in de Krimpenerwaard aan het juiste adres.