Arrangement Polder

Programma:

10:00 – 10:30               Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.
10:30 – 12:30               Fietsen met gids naar kaasboerderij Schep in Bergambacht en rondleiding.
12:30 – 14:00               Fietsen met gids naar Het Schapenschuurtje in Berkenwoude en lunchen.         
14:00 – 16:00               Fietsen met gids door het Loetbos en over de dijk en drankje of ijsje bij restaurant.                                            
16:00 – 16:30               Terug fietsen naar Schoonhoven.
+/- 16:30 - eind            Welkom voor een drankje en hapje, ter afsluiting Beleef de polder!

Aankomst
Wij ontvangen jullie graag in een gezellige horeca gelegenheid te Schoonhoven. Een historische stad wat al ruim 700 jaar wordt benoemd als dé Nationale Zilverstad. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

Fietstocht naar de kaasboerderij en rondleiding
De gids neemt jullie mee op de fiets, de route van ongeveer 10 kilometer gaat richting Kaasboerderij Schep in Bergambacht. Hierna volgt een rondleiding van een uur, hierbij nemen jullie een kijkje tussen de koeien, bij het melken, de kalfjes, de kaasmakerij en mogen jullie diverse soorten kaas proeven (indien voldoende aanmeldingen).

Fietsen naar Het Schapenschuurtje en lunchen
Na het bezoek aan de kaasboerderij, vervolgen jullie de fietstocht naar Het Schapenschuurtje in Berkenwoude. Hier staat een lekkere lunch op jullie te wachten! De lunch is samengesteld uit zo veel mogelijk lokale producten (drankje is voor eigen rekening).

Fietsen door Loetbos en over de dijk en drankje
Na de lunch is er tijd om heerlijk door het Loetbos te fietsen en via de dijk naar restaurant Aan De Dijk te gaan, waar een verfrissend drankje of een lekker ijsje voor jullie klaar staat. Na het de korte pauze fietsen jullie weer naar Schoonhoven.

Borrel
We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!

Prijs
​Dit arrangement is te boeken vanaf €60,- per persoon inclusief btw. Er is een korting voor reservering voor een groep vanaf 10 personen, de prijs wordt vastgesteld in overleg. De dag is volledig verzorgt en een echte belevenis. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch (drankje voor eigen rekening) en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen.