Vestingstad Actief

Programma:
10:00 – 10:30    Ontvangst en toelichting op de dag met koffie / thee en Schoonhovens lekkers.
10:30 – 13:00    Vestinggolf met holes bij al de hoogtepunten in het centrum van Schoonhoven.
13:00 – 14:30    Lunch in het centrum van Schoonhoven of aan de oevers van de rivier De Lek.
14:30 – 16:30    Keuze uit: suppen op het water, route op steppi-e of een stadswandeling door Schoonhoven (vestingstad en Zilverstad).
+/- 16:30 – eind

Aankomst
Wij ontvangen jullie graag in een gezellige horeca gelegenheid te Schoonhoven. Een historische stad wat al ruim 700 jaar wordt benoemd als dé Nationale Zilverstad. Onder het genot van een kopje koffie of thee met Schoonhovens lekkers, starten we met het programma.

Vestinggolf
Vestinggolf is actief, ludiek en sportief entertainment, gespeeld in een historische ambiance. Het spel vindt altijd plaats in Schoonhoven, een vestingstad, dus in een mooie, gezellige omgeving met een bijzonder decor. En wat het leukste is: eigenlijk heeft het niets met het echte golf van doen. Vestinggolf wordt gespeeld op de mooiste en meest verrassende plekjes van Schoonhoven, variërend van dijkjes, rond kerken, op vestingwallen of in historische steegjes en hofjes, altijd begeleid door Markies of Markiezin van First Class Entertainment.

Lunch
Na het vestinggolfen staat een heerlijke lunch (drankje voor eigen rekening) voor jullie klaar in het centrum van de Zilverstad of aan de oevers van de Lek. Na de lunch is er kort de tijd om te shoppen bij de leuke Schoonhovense winkeltjes in het centrum of te genieten van Schoonhoven.

Middagprogramma
Bij jullie reservering maken jullie een keuze uit één van de drie onderstaande activiteiten.

Borrel
We sluiten deze mooie dag af met een Schoonhovense borrel!

Prijs
Dit arrangement is te boeken vanaf € 81 per persoon inclusief btw. Het is een volledig verzorgde dag en een echte belevenis van de vestingstad en Zilverstad Schoonhoven. We maken er een onvergetelijke dag van! De koffie / thee met lekkers, lunch (drankje voor eigen rekening) en borrel (drankje en hapje) zitten bij de prijs inbegrepen