Brasserie Springer

Chef-kok Per Boerefijn en Sous-chef Jelmer Mourik koken zoals de Franse impressionisten schilderden: kleurrijk, vol en rijk, met het mooiste vlees, de verste vis en verrassende groenten. Vinoloog en gastvrouw Margot Boerefijn selecteert voor u de lekkerste wijnen van over de gehele wereld.

En of u nu wilt genieten van een romantisch diner voor twee of van een heerlijke avond met vrienden, familie of collega’s, het vakkundige team van Brasserie Springer en Springer Boven staat voor u klaar voor een heerlijke en smaakvolle avond.

Brasserie Springer is onlangs verkozen tot winnaar van de AD Gouden Pollepel in de regio Groene Hart. 

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag 17.00 - 00.00 uur
  • Elke woensdag 17.00 - 00.00 uur
  • Elke donderdag 17.00 - 00.00 uur
  • Elke vrijdag 17.00 - 00.00 uur
  • Elke zaterdag 17.00 - 00.00 uur
  • Elke zondag 16.00 - 00.00 uur

Kenmerken

Locatie