Programma Koningsdag Stolwijk 2023

Ochtendprogramma

8:00   LAWAAI OPTOCHT
We maken alle inwoners van Stolwijk wakker, dus zorg voor veel geluid met blikken, toeters of andere middelen. Laat je ouders wel controleren of alles veilig op de fiets is gemonteerd zodat er geen ongelukken onderweg gebeuren. We starten op het Dorpsplein.

10:00      AUBADE
Ook dit jaar zal voor het gemeentehuis de aubade plaats vinden. Onder begeleiding van de Harmonie, en met ondersteunende zang van leden van het Polderkoor. Na afloop verzorgt de Harmonie een miniconcert.


10:30   POPPENKASTVOORSTELLING en KINDERSPELEN
Voor de jongste kinderen (peuters & kleuters) is er poppenkastvoorstelling “Een huis voor muis” opgevoerd door reizen poppentheater Dubbele Jan aan het einde van In de Bogerd. Voor de groepen 3 en 4 zijn er kinderspelen opgesteld in het begin van In de Bogerd.


11:00 – 14:00   KRAAK DE CODE SPEURTOCHT
Ben jij een kei in puzzelen? Kraak de code door de woorden te vinden op en rond het Dorpsplein? Puzzel er lekker op los en krijg een lekkere verrassing als beloning. Haal hem op bij de PLUS of de kraam op het dorpsplein.

Middagprogramma

13:00 – 14:00   ORANJE FIETSTOCHT
De oranjetompouce kun je er weer af fietsen tijdens de fietstocht. We laten je de mooiste plekjes van het groene hart zien. Met een gezellig rustpunt onderweg.
Start van de fietstocht is tussen 13:00 en 14:00 uur vanaf het Dorpsplein.


13:00 – 16:00    KINDER KLEEDJESMARKT
Heb jij nog oud speelgoedwaar je niet mee speelt, kleding die je niet meer past en wil je graag een zakcentje verdienen? Leg dan vanaf 13.00 uur je kleedje neer op de kindervrijmarkt.


15:00   EEN VERRASSEND MIDDAGSPEL
Het is 27 meter lang, 4 meter breed en weegt 650 kilo. DE GROTE VERRASSING VAN DIT JAAR!! Durf jij het aan? Vanaf 13.00 uur start de inschrijving en kan je een
oefenrondje maken. Om 15.00 uur zal de strijd los barsten.