Den Dikken Boom

Vakantieaccommodatie

Achterop het erf van boerderij Den Dikken Boom staan twee sfeervolle vakantiewoningen voor twee tot acht personen per woning en een grote ext…

Vakantieaccommodatie

Achterop het erf van boerderij Den Dikken Boom staan twee sfeervolle vakantiewoningen voor twee tot acht personen per woning en een grote extra woonkeuken. Het gehele complex kan gehuurd worden als groepsaccommodatie voor maximaal zestien personen. De begane grond van de vakantieaccommodatie is aangepast gebouwd. Indien gewenst, kan Den Dikken Boom de extra zorg en hulpmiddelen organiseren die u nodig hebt, ze werken hiervoor samen met een zorginstelling. Aan de voorkant van het vakantiehuis is een fruitboomgaard, aan de achterkant is er via grote terrassen een weids uitzicht over de polder. Ook kunt u op het erf tuinieren in de verhoogde moestuin, vissen, varen en via een wandel/fietspad naar een picknickplek middenin de natuur. Daarnaast zijn er de vele mooie wandel- en fietsroutes verder de Krimpenerwaard in. Gouda, Rotterdam, Kinderdijk of Schoonhoven zijn binnen ongeveer een half uur bereikbaar vanaf de boerderij. Mindervaliden, families en vriendengroepen zijn van harte welkom voor een zorgeloze (groeps)vakantie!

Lakenveldervlees

De lakenvelder is een Oud-Hollands rundvee ras en te herkennen aan de witte baan op de rug. Op Den Dikken Boom groeien de Lakenvelders op volgens het Slow Food principe. Dit betekent in hun eigen tempo en op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het resultaat is een (h)eerlijk en puur stukje vlees dat op afspraak en diepgevroren vanuit de boerderij wordt verkocht.

Locatie