Brasserie Springer

Brasserie Springer

Chef-kok Per Boerefijn en Sous-chef Jelmer Mourik koken zoals de Franse impressionisten schilderden: kleurrijk, vol en rijk, met het mooiste vlees, de verste vis en verrassende groenten. Vinoloog en gastvrouw Margot Boerefijn selecteert voor u de lekkerste wijnen van over de gehele wereld.

En of u nu wilt genieten van een romantisch diner voor twee of van een heerlijke avond met vrienden, familie of collega’s, het vakkundige team van Brasserie Springer en Springer Boven staat voor u klaar voor een heerlijke en smaakvolle avond.

Brasserie Springer is onlangs verkozen tot winnaar van de AD Gouden Pollepel in de regio Groene Hart. 

Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdag17.00 - 00.00 uur
  • elke woensdag17.00 - 00.00 uur
  • elke donderdag17.00 - 00.00 uur
  • elke vrijdag17.00 - 00.00 uur
  • elke zaterdag17.00 - 00.00 uur
  • elke zondag16.00 - 00.00 uur

Kenmerken

Eetgelegenheid

  • Ontbijt: Nee
  • Lunch: Ja
  • Diner: Ja

Neem alvast een kijkje

Locatie